woensdag 29 juli 2009

Waarom moslims aanslagen plegen

(vrij vertaald uit het Engels van www.citizenwarrior.com)

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom duizenden moslimmannen zijn toegewijd aan het doden van de Amerikanen? Of waarom zovelen bereid zijn Israëli’s op te blazen? Of waarom ze toegewijd zijn willekeurige mensen op te blazen in Bali, Londen, Madrid, enzovoort.?

islamitische radicalen vallen wereldwijd westerlingen en hun collega-moslims aan. Waarom?

Vanwege de instructies (Engels: memes). Een instructie is alles wat van de ene geest gekopieerd kan worden in de andere. De gewoonte elkaar de handen te schudden, is bijvoorbeeld een instructie. Een melodie is een instructie. Een recept voor limonade is een instructie. Zelfs het woord 'instructie' is een instructie, die alleen een kopie van zelf heeft gemaakt in uw gedachten. Lees meer over instructies hier: Wat is een Instructie?

Een van de kenmerken van instructies is dat ze zich kunnen ontwikkelen omdat sommige instructies beter in staat zijn zichzelf te vermenigvuldigen dan andere instructies. Zij krijgen meer kopieën van zichzelf in andere geesten.

Dus, instructies concurreren met elkaar en evolueren. Een manier waarop ze zich beter kunnen vermenigvuldigen is een elkaar ondersteunende groep te vormen. Een combinatie van instructies (ook wel een "instructieset" genoemd) kan in meer hoofden komen dan één instructie.

Vanuit een programmeurperspectief is een godsdienst een instructieset; een verzameling instructies. Een van de instructies die mogelijk zijn, is bijvoorbeeld "Dit is een heilig boek".

En het heilige boek zelf is natuurlijk een geheel van instructies.

Laten we eens kijken hoe religieuze instructiesets evolueren en met elkaar concurreren. Stel bijvoorbeeld dat we al een religie hebben vastgelegd. Het heeft nu al een heilig boek en miljoenen mensen hebben al een kopie van de instructieset in hun gedachten.

En dan is er een lichte variatie.

De oorspronkelijke instructieset had een "leef en laten leven" houding en wilde nooit haar aanhangers aanmoedigen anderen te bekeren. Maar vervolgens ontstaat het idee dat u spiritueel beloond zal worden als u een ander bekeert. U redt zielen en uw kans om in de hemel te komen nemen toe.

Goed, u hebt nu twee varianten van dezelfde instructieset: de één zegt "leef en laten leven." De andere motiveert mensen om de instructieset te verspreiden.

Welke van de twee varianten zal na duizend jaar meer kopieën in de hoofden van mensen zal hebben? Ik zou mijn geld zetten op de gemotiveerd-verspreiden variant.

Laten we er van uitgaan dat de gemotiveerde instructieset succesvoller is. Betekent dit dat het mensen gelukkiger maakt? Of succesvoller in het leven? Of gezondere kinderen? Nee, alleen maar omdat een instructieset succesvoller is betekent dat nog niet dat het de dragers van dat instructieset ten goede komt.

Dat geldt ook in de genetica. Een organisme profiteert niet noodzakelijkerwijs van een succesvol gen. Het is "succesvol" in dei zin dat het een groot aantal kopieën van zichzelf heeft gemaakt en zich op vele organismen bevindt. Maar het is eigenlijk schadelijk voor het organisme. Bijvoorbeeld als er een gen voor alcoholisme is, en als iemand daardoor meer kinderen krijgt (of op jongere leeftijd kinderen krijgt) dan iemand die niet alcoholist is, zou het alcoholisme-gen succesvoller zijn dan het niet-alcoholisme gen ook al is dat slecht voor elke afzonderlijke persoon die dat gen draagt.

Op dezelfde manier betekent het dragen van een instructie niet noodzakelijkerwijs dat die goed is voor de drager.

Als een instructieset zegt dat het verkeerd is om anticonceptiemiddelen te gebruiken en te masturberen, zou dat instructieset in meer hoofden komen dan een instructieset zonder die twee toegevoegde instructies (ervan uitgaande dat kinderen ook dat instructieset zou worden bijgebracht).

Zo zou de ongelukkige gelovige, die zich aan de regels probeert te houden en een goed persoon te worden door anticonceptie en masturbatie te vermijden, meer kinderen krijgen dan hij wenselijk acht of zich veroorloven kan. Het zou voor hem overwerk noodzakelijk maken, en misschien zou hij zelfs twee banen moeten nemen. Hij zou er eerder door komen te overlijden, maar wel meer kopieën van dat instructieset in de hoofden van toekomstige generaties geplaatst hebben dan iemand zonder deze twee instructies.

Zo heeft het instructieset de man voor eigen doeleinden gebruikt (of dat is tenminste een legitieme zienswijze). En het is een manier die nieuwe licht werpt op het islamitisch terrorisme, en daarom besteed ik zoveel tijd aan het uitleggen van dit idee.

De drie elementen voor een succesvolle instructie zijn vruchtbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid . Met andere woorden, als een instructie veel kopieën van zichzelf maakt, zichzelf nauwkeurig kopieert en het dat duurzaam doet in andere gedachten is het een succesvol instructie. Als alle andere factoren gelijk zijn, zal de instructie die meer kopieën maakt, of met meer betrouwbaarheid, of die langer in de gedachten blijft zal het altijd een instructie die minder effectief is verslaan.

Hier op voortgaande komt nu mijn punt: als u opzettelijk een combinatie van instructies zou ontwerpen met als uiteindelijke doel een instructieset die uiteindelijk de wereld kan domineren — een die uiteindelijk elk andere instructieset zou verslaan — zou u het niet beter kunnen doen dan islam.

Laten we eens kijken naar enkele instructies binnen de islamitische instructieset:

1. een gestandaardiseerde versie van de instructieset is opgeschreven, waardoor je natuurgetrouwe vermenigvuldiging krijgt.

Dit is de basis van meerdere godsdiensten en niet een islamitische uitvinding, maar het is een belangrijke factor voor het slagen van de Islam.

Iets wat alleen mondeling wordt doorgegeven zal na verloop van tijd wijzigen, maar iets wat geschreven is zal duizenden jaren vanaf nu identiek blijven, en met moderne drukpers kan het in miljoenen aantallen gereproduceerd worden, zodat het enorm vruchtbaar en betrouwbaar is.

2. de Koran bevat instructies voor de eigen verspreiding.

Het gebiedt gelovigen om de Islam te verspreiden. Het is hun heilige plicht om Mohammeds waarschuwingen en de islamitische wet naar alle uithoeken van de wereld te brengen.

3. de instructieset bevat instructies voor zijn eigen behoud, bescherming en vermenigvuldiging.

De Koran, de belangrijkste van de Islamitische heilige boeken, gebiedt zijn aanhangers expliciet dat zij het nooit mogen wijzigen of een van de leringen binnen de instructieset mogen moderniseren. Het is een doodzonde om het wel te doen. De instructieset zorgt op deze manier voor zijn eigen behoud.

Deze eerste drie instructies zijn tamelijk standaard voor diverse succesvolle godsdiensten. Maar nu komt het interessante...

4. Islam gebiedt zijn aanhangers een ondersteunende regering op te richten

Dit is mogelijk een van de briljantste vernieuwingen in de Islam. De Islam is de enige religie die dit gebruikt. Andere religieuze groepen hebben politieke aspiraties, maar geen andere grote religieuze groep beveelt zijn aanhangers - als een religieuze plicht – een regering op te zetten die hun systeem volgt.

Islam heeft een rechtstelsel genaamd shari'a , genaamd en alle moslims zijn verplicht hun regering aan islam te laten voldoen. Vanwege sommige instructies die zijn toegevoegd aan de Islam zult u zien dat deze politieke toevoegingen aan de instructieset aanzienlijke gevolgen heeft. Ik denk dat dit de briljantste innovatie van de Islam is, en ook de meest verschrikkelijke voor niet-moslims.

5. Toestemming om de instructieset te verspreiden door geweld.

Dit is een andere briljante innovatie. Hoewel sommige andere religies zich hebben verspreid door het gebruik van geweld, hadden ze heel weinig rechtvaardiging vanuit hun eigen religieuze doctrines.

Met de Islam niet zo. Het instructieset vindt het vanzelfsprekend en moedigt aan om het te verspreiden door verovering. De armzalige niet-moslims die niet in een islamitische staat leven moeten uit de zonde worden gehaald dat ze niet volgens Allah’s wet leven. Als zij niet vrijwillig de shari'a instellen, wordt het de plicht van islamitische strijders om er op aan te dringen. De wereld kan niet in vrede leven, totdat alle regeringen wereldwijd de wetten van Allah volgen.

Mohammeds eigen ervaring toont het voorbeeld —een voorbeeld zegt de koran, die elke moslim moet volgen. Tien jaar lang heeft Mohammed geprobeerd op vreedzame wijze de islam te verspreiden. Na tien jaar had hij een schamele 150 mensen bekeerd. Maar hij wijzigde zijn tactiek en paste oorlogsvoering, afslachtingen, executies en moord toe, en in betrekkelijk korte tijd had hij tienduizenden bekeerd en nadat zijn aanhangers waren omgekomen, gebruikten zijn opvolgers dezelfde tactiek en werden miljoenen bekeerd.

Het gebruik van oorlogsvoering wordt krachtig gecombineerd met de instructie voor het maken van een islamitische staat. Zo verspreidde Islam zich snel naarmate hun legers groter werden. Ze veroverden en islamitische landen werden ingesteld, waarvan de meeste tot op heden voortbestaan, en zoals u zult zien maken de wetten in een islamitische staat het zeer voordelig om naar islam over te gaan.

Dit is een van de meest effectieve manieren ooit uitgevonden om een instructieset massaal in geesten te krijgen. Het is een methode van controle en indoctrinatie vergelijkbaar met de succesvolle methoden die in communistische en totalitaire staten gebruikt worden. Maar zoals u hieronder zult ontdekken, gebruikt de Islam wetgeving op een unieke manier voor een volledige verwezenlijking van zijn instructieset.

6. Landen moeten worden veroverd.

Landen die Islam verloren heeft moeten worden heroverd, zoals bijvoorbeeld Spanje en Israël. Het islamitische rijk moet voortdurend uitbreiden. Krimp is slecht, uitbreiding is goed. Dus als een land ooit islamitisch was en nu niet meer, is dat krimp en moet dat worden verholpen.

Volgens deze instructie is de aarde van Allah. Als er delen van de aarde niet de islamitische wet volgen, is het de plicht van de gelovigen om toegang tot dat land te krijgen en de shari'a in te voeren. Het is een zonde om dat niet te doen.

7. De instructieset zorgt voor nieuwe soldaten door polygamie toe te staan.

Een moslim man kan maximaal vier echtgenotes trouwen en hij kan zoveel meisjes en slaven seks hebben als hij wil.
De Koran moedigt vooral mannen aan weduwen te trouwen . Dit is een belangrijk instructie om toe te voegen als u veel soldaten in een oorlog verliest. U moet een manier hebben om uw leger in stand te houden. U wilt niet dat de instructieset uitsterft door gebrek aan kinderen.

8. het is strafbaar om de islam te bekritiseren.

U kunt zien waarom dit een goede ondersteunende instructie is voor het instructieset. Het helpt bij het beteugelen van instructies die het gezag van islamitische instructies zou verminderen. Dit is net als vele andere, goed voor de instructieset, maar slecht voor de mensen. Dit beperkt de vrijheid van meningsuiting.

9. u kunt Islam niet verlaten als u er in zit.

Dit is een interessant punt. Het is inderdaad illegaal in islamitische landen om islam te verlaten. Dit is een essentieel onderdeel van het shari'a recht. Iemand die die ooit een moslim was en islam heeft verworpen is een “afvallige” . Dit is een misdaad en een zonde en de straf ervoor is dood (en eeuwige verdoemenis in de hel daarna).

Natuurlijk kunt u zien waarom deze instructie is opgenomen in de instructieset, maar dit zorgt voor een probleem in de islam omdat degenen die islam letterlijk interpreteren de "gematigde" moslims (degenen die de gewelddadige passages in de koran willen negeren of veranderen) als afvalligen zien. Aangezien de straf voor afvalligen dood is, bestrijden fundamentalistische moslims de modernisering van de moslims wereldwijd en vele opstandige, moderniserende moslims zwijgen uit angst vermoord te worden.

Telkens wanneer een groep moslims beslist dat de islam misschien moet worden bijgewerkt voor de 21ste eeuw en dat vrouwen misschien over bepaalde rechten moeten beschikken of dat de regering democratischer moet worden, zullen ze door toegewijde moslims als afvalligen beschouwd en gedood worden.

De instructieset beschermt zijn getrouwheid (de oorspronkelijke instructieset mag niet worden gewijzigd). Dat is niet goed voor de organismen (de islamitische mensen), maar het is uitstekend voor de instructieset.

Een andere instructie in shari'a recht zegt dat het tegen de wet is om een moslim naar een ander geloof te bekeren. Nogmaals, dit is een instructie ter bescherming van de getrouwheid van de instructieset.

10. Islam moet uw primaire verbond zijn.

Dit is een zeer nuttige instructie om toe te voegen als uw doel wereldheerschappij is. U bent in de eerste plaats moslim, dan pas komt uw gezin, uw stam of uw land.

Dit zorgt voor twee dingen: het zorgt voor een grensoverschrijdende eenheid van mensen, en stelt de groep in staat groter te worden dan elke andere entiteit. Met andere woorden, de "natie van de islam' kan groter worden dan elk willekeurig ander land, ongeacht hoe groot dat is (dat geeft de groep een massaal numeriek voordeel).

11. De enige garantie voor een man om in de hemel te komen is als hij sterft bij het vechten voor de islam.

Dit is een geweldig instructie voor het maken van onbevreesde enthousiaste strijders, met name vanwege de sprankelende geneugten in de hemel.

Een moslim man heeft een kans om in de hemel te komen als hij een goede moslim is, maar het is niet gegarandeerd . Maar als hij sterft terwijl hij strijdt voor de Islam, komt hij er gegarandeerd en dat is het enige wat hij kan doen om een garantie te krijgen.

12. u moet de Koran in het Arabisch lezen

Dit verenigt gelovigen door de taal, en taal is een zeer krachtig samenbindend verschijnsel. Voor extra stimulans om Arabisch te leren zegt een andere instructie dat u niet naar de hemel kan gaan, tenzij u bidt in Arabisch.

Dus alle moslims in de hele wereld delen een taal. Dit vergemakkelijkt het coördineren van vergaande campagnes van protest, politieke druk en oorlog. Ik betwijfel of Mohammed dit potentieel voorzag, maar dit instructie is briljant, zelfs als het onvoorzien was.

13. u moet vijf keer per dag bidden.

Dit is een van de vijf "pijlers" :dat wil zeggen een van de vijf centrale handelingen van een moslim. In een islamitische staat wordt het wettelijk afgedwongen. Elke moslim moet vijf maal per dag bidden. Deze praktijk helpt de instructieset het leven van een moslim te domineren, en zijn dagelijkse ritme met de islam te beïnvloeden.

Het is moeilijk om iets over te vergeten wat je vijf maal per dag moet doen. Vijf maal per dag, elke dag, moet een moslim knielen, bidden en zwichten voor Allah.

Uit onderzoek blijkt dat hoe meer een persoon aan een doel besteedt, hoe meer hij er in gelooft. Dit is dus een goede manier om van mensen die door dwang moslim moesten worden echte gelovigen te maken.

Islam neemt alle aspecten van het leven van moslims volledig over. Niet alleen zijn ze verplicht vijf maal per dag te bidden, ze moeten ook een wasritueel vooraf doorlopen. Islam bepaalt de wetten, en de wetten omvatten openbare en privé kwesties. in een islamitische staat kan een moslim daar niet nonchalant mee omgaan.

14. de gebeden moeten samen en tegelijk uitgevoerd worden.

Als moslims bidden, kijken ze allemaal in dezelfde richting, ze buigen, gaan op hun knieën en handen, plaatsen hun gezicht op de grond en komen omhoog, en herhalen dit telkens weer.

Als mensen simultaan bewegen, dansen of bidden, zorgt dit voor een fysieke en emotionele band. Daarom omvatten alle militaire trainingen exercitie (in eenheid marcheren), hoewel het lang geleden is dat militaire groepen daadwerkelijk in formatie naar het slagveld marcheerden. Deze vorm is niet meer nodig, maar alle militaire opleidingen hebben deze training behouden omdat het effectief zorgt voor een sterk gevoel van eenheid tussen de soldaten.

Hetzelfde geldt voor alle fysieke bewegingen die mensen tegelijk maken.

15. een vrouw is in een grondig ondergeschikte positie.

Deze instructie ondersteunt daadwerkelijk de oorlogsinstructie. Als vrouwen te veel invloed zouden hebben, zouden ze proberen de gevechten in te dammen. Vrouwen willen in het algemeen niet hun echtgenoten en zonen de oorlog in sturen. Maar als vrouwen niets te zeggen hebben, kan de instructie zich manifesteren zonder inmenging. Door vrouwen ondergeschikt te maken, voorkomt de instructieset dat hun stem doorklinkt tegen oorlog, geweld en verovering.

De regels en de wetten (instructies) in de islam die vrouwen ondergeschikt maken zijn talrijk. Zo is het haar niet toegestaan haar huis verlaten, tenzij ze vergezeld wordt door een mannelijk familielid. Volgens de islamitische wet mag een vrouw geen staatshoofd of rechter zijn. Zij kan slechts de helft erven van wat een man kan erven. In een rechtbank is haar getuigenis slechts half zo veel waard als dat van een man. Zij mag niet zelf kiezen waar ze woont of met wie ze trouwt. Ze mag niet met een niet-moslim trouwen, en ze mag niet scheiden van haar echtgenoot. Haar echtgenoot echter kan van haar scheiden met slechts een handgebaar. En volgens de shari'a, mag en moet hij haar zelfs slaan als ze ongehoorzaam is.

Al deze regels houden haar ondergeschikt, zodat de oorlogsmachine ongehinderd door huiselijke conflicten voort kan gaan.

16. De enige manier om voor een vrouw in de hemel te komen is als haar echtgenoot blij met haar is wanneer zij sterft.

Toen ik dit las dacht ik "Mohammed, jij bent uitgeslepen."

Deze instructie helpt natuurlijk met het onderwerpen van de vrouw. Het zet haar aan om zich te onderwerpen. Het geeft haar een sterke motivatie haar eigen wensen ondergeschikt te maken aan die van haar man. Ze kan misschien in de hemel (en niet in de hel) komen als ze een goede moslima is, maar een garantie is er alleen als ze er voor zorgt dat haar man tevreden is over haar als hij sterft.

17. Allah geeft zichzelf toestemming zijn werken te wijzigen.

Dit is een interessant punt. De koran is geschreven in gedeelten (van Mohammeds openbaringen) gedurende een periode van 23 jaar. De omstandigheden van Mohammeds leven en zijn godsdienst zijn behoorlijk veranderd in die 23 jaar. In de koran staat dat als een passage die later wordt geschreven in tegenspraak is met een eerdere passage, dat de latere de betere is.

Een van de instructies in de koran is "dit is het woord van Allah." Mensen hadden al zijn eerdere openbaringen geleerd, zodat Mohammed zijn openbaringen niet kon wijzigen. Het zou er vreemd uitzien als uitspraken van Allah veranderd zouden worden.

Maar met deze nieuwe instructie — dat latere openbaringen eerdere openbaringen die in tegenspraak zijn ongedaan maken — konden Allah’s methoden veranderen naargelang Mohammed betere ideeen vond.

In zijn eerste tien jaar van vreedzaam prediken, kon Mohammed slechts 150 aanhangers krijgen. Maar als een militaire leider en gewelddadige veroveraar kon hij geheel Arabie bekeren.
De vreedzame manieren waren te traag. Bekering door verovering en het instellen van de shari'a is veel sneller en efficiënter. Dus later maakten de gewelddadige, onverdraagzame verzen de vreedzame tolerante passages ongedaan.

18. de koran werkt met ‘de wortel en de stok’

Door het hele boek zijn angstaanjagende beschrijvingen van de hel waar zondaars en niet-moslims kokend, stinkend water moeten drinken, u met het gezicht omlaag gegooid zal worden in een ziedende brand en er voor de eeuwigheid zal blijven en constant gekweld worden.

Er zijn ook levendige beschrijvingen van de hemel. In de hemel draagt u zijdegroene mantels en rust u op zachte banken. Bomen geven u schaduw en vruchten hangen dichtbij. U wordt bediend met smakelijk voedsel en frisse dranken in zilveren bekers. Wilt u een kans om dit te bereiken, moet u een toegewijde moslim zijn. Om de garantie te hebben, moet u sterven in jihad (voor mannen) of er voor zorgen dat uw echt genoot altijd tevreden is over u (voor vrouwen).

19. Het biedt een enorm en inspirerend doel.

Leiders van landen, bedrijven en religies hebben allen ontdekt dat u de meest motivatie en enthousiasme bij uw aanhangers krijgt als u hen een buitengewone visie biedt. Een enorme doelstelling. In de islamitische instructieset roept het op niet te rusten voor de hele wereld onder islamitische wetgeving valt.
Veel religies willen bekeren, maar islam beschikt over een methode die niemand anders heeft: uitbreiden door zich in de overheid te zetelen en de regeringen om te zetten in shari'a.

Zodra de hele wereld islamitisch is, zal er vrede heersen. Daarom kunnen zelfs terroristen met volledige oprechtheid zeggen dat "islam een religie van de vrede is".

De koran zegt dat het beste is als ongelovigen de islam en moslims zonder dwang aanvaarden. Maar als ze weigeren, dan moet u ze bestrijden en hun veroveren en hun armzalige zielen redden door er op aan te dringen dat zij leven volgens de wetten van Allah.

Zodra alle landen zijn veroverd, zal er wereldwijd vrede zijn. Islam is daarom een godsdienst van de vrede.

Het is een enorm en inspirerend doel en een sterk verbindend doel. Gemotiveerde enthousiaste aanhangers maak je zo.

20. niet-moslims moeten veel belasting betalen

Als moslims eenmaal een land veroverd hebben en de regering veranderd hebben in islamitische wetgeving, hebben niet-moslims de keuze tussen moslim of dhimmi te worden. Dhimmi´s mogen hun niet-moslim geloof belijden als ze jizya (een belasting betalen). Als ze zich naar de Islam bekeren, hoeven ze de belasting niet meer te betalen. Er is dus een praktische reden om zich te bekeren.

Maar een ander aspect hiervan maakt het een briljante instructie. De belastinginkomsten van de niet-moslims en hun concurrerende instructiesets worden gebruikt ter ondersteuning van de Islam. Dit is gewoon geniaal!

De inkomsten uit deze belastingen (meestal een belasting van 25% op het inkomen) hebben de islamitische veroveringen tijdens de eerste twee grote jihads gefinancierd. Ze veroverden grote gebieden, waarvan de meeste al bevolkt waren door joden en christenen. Velen van hen wilden zich in eerste instantie niet bekeren, en hun jizya heeft enorme sommen geld naar de islamitische oorlogsmachine doen stromen.

Uiteindelijk is het aantal christenen en joden ineengeschrompeld, omdat ze vluchtten of zich bekeerden waardoor in de meeste islamitische landen de joden en christenen nu een zeer kleine minderheid vormen.

De niet-moslim-belasting instructie helpt de islamitische instructieset meer kopieën van zichzelf te maken door concurrerende religieuze instructiesets te onderdrukken en de islamitische instructieset financieel te steunen.

Verschillende instructies binnen shari'a wetgeving versterken dit effect. Niet-moslims mogen geen nieuwe godsdiensthuizen bouwen.
Ze mogen bestaande kerken of synagogen niet herstellen. Hiermee komen de godsdiensthuizen van een concurrerende instructieset in permanent verval. Briljant.

Tevens mogen niet-islamitische gebeden niet binnen gehoorbereik van een moslim gesproken worden. Dit zorgt ervoor dat moslims niet worden geïnfecteerd met een concurrerende instructieset. Symbolen van een ander geloof mogen niet in de openbare ruimte zichtbaar zijn.

Dit alles voorkomt dat de verspreiding van een concurrerende instructieset en concurrerende religies sterven er na verloop van tijd uit. Daarom zijn er heden ten dage zoveel "islamitische landen".

Bijna alle andere landen in de wereld kennen velen verschillende godsdiensten.

Een toegevoegde instructie maakt het veel gemakkelijker voor moslims om niet-moslims binnen een islamitische staat te domineren: niet-moslims mogen geen eigen wapens bezitten van welke aard dan ook. Om een volk te onderwerpen hebben alle dictatoriale heersers in de wereldgeschiedenis hetzelfde gedaan: de onderworpenen ontwapenen. Zo zijn ze veel eenvoudiger te controleren, minder gevaarlijk en minder in staat de status-quo te beëindigen.

21. Een moslim mag niet bevriend raken met een ongelovige.

Een moslim mag doen alsof iemand zijn vriend is, maar in zijn hart mag hij dat niet zijn. Dit is een van de beste beschermingsmaatregelen die de islam heeft tegen moslims die het geloof willen verlaten.

In elke andere godsdienst (met uitzondering van islam) vinden bekeringen naar een nieuwe godsdienst plaats omdat een vriend ingevoerd het. Deze regel voorkomt dat effectief. Dit instructie voorkomt concurrentie van andere instructiesets effectief.

22. de koran adviseert bedrog bij de omgang met ongelovigen.

Mohammed droeg een van zijn aanhangers op te liegen indien dat nodig was (bij de moord op een van Mohammeds vijanden). Het principe was duidelijk: als het de islam helpt, is er geen enkel bezwaar tegen het misleiden van niet-moslims.

Dit beginsel heeft de islamitische doelstellingen heel goed gediend in de geschiedenis. En het dient vandaag de dag nog deze doelstellingen. U kunt het zelf zien op de DVD Obsession: Radical Islam's War Against the West, met praktijkvoorbeelden van islamitische leiders die één ding zeggen in het Engels voor de westerse pers, en iets heel anders tegen hun eigen aanhangers in het Arabisch een paar dagen later.

Bedrog van de vijand is altijd handig in tijden van oorlog en Islam is in oorlog met de niet-islamitische wereld totdat de hele wereld shari'a recht volgt. Alle niet-moslims in niet-islamitische landen zijn vijanden. Westerlingen bedriegen is dus aanvaardbaar. Het wordt zelfs aangemoedigd als het de verspreiding van de Islam kan bespoedigen.

En daarom zien we het vreemde verschijnsel dat door Steven Emerson beschreven wordt in Terrorists Among Us , waar men veronderstelde dat organisaties in de Verenigde Staten geld inzamelden voor weeskinderen, maar ze het in werkelijkheid aan terroristen gaven. Ze misleidden welwillende westerse ongelovigen om aan organisaties te doneren die actief westerse ongelovigen doodden. Zoals het staat in de koran : "oorlog is bedrog". Deze instructie geeft de Islam een geweldige voorsprong op instructiesets die oprecht en eerlijk gedrag aanmoedigen.

23. Islam moet altijd worden verdedigd.

Deze instructie is een primaire pijler waarmee oorlog wordt gerechtvaardigd tegen bijna iedereen, zoals u in de volgende instructie zien zult. Nadat de vijand is verslagen, moeten moslims een islamitische staat opbouwen.

24. De instructieset geeft voorwendsels om oorlogen te starten.

De koran besteedt veel tijd aan het klagen over de mensen die Mohammed niet steunden toen hij zijn godsdienst begon, waarin Allah hun vaak verdoemde tot kwellingen in de hel van het hiernamaals.

Mohammed was nogal pietluttig en opdringerig met zijn godsdienst, en als anderen vonden dat hij hun lastig viel en protesteerden, betekende dat voor Mohammed dat ze de ‘heilige openbaringen’ van Allah via zijn ‘heilige profeet’ verhinderden. Dit was voor hem genoeg legitimatie om Allah’s vijanden te bestrijden en te vernietigen. Dit demonstreert het voorwendsel.

Niet-moslims in de wereld moeten zich dringend bewust worden van dit beginsel. Van alle instructies in de instructieset is dit immers de gevaarlijkste voor het Westen omdat onze natuurlijke zelf in stand houdende verdediging wordt verwijderd. Het gebruik van voorwendsels maakt het westen weerloos tegen de islamitische invasie die nu gaande is. Moslim terroristen zijn geen naïeve mensen. Ze zijn intelligent, hoog opgeleide, goed gefinancierd, en ze worden gebruikt door een hele slimme instructieset.

De invasie van het Westen is aan de gang, en het gebeurt zo slim en geniepig dat de meeste westerlingen niet eens weten dat het gebeurt. (Meer informatie over het twintig jaren plan voor de omverwerping van de regering van de Verenigde Staten. Lees ook over het Shariatization van Europa .)

Een voorwendsel betekent dat u slechts een minimaal excuus nodig heeft om vijandelijkheden te beginnen. Het betekent dat u bent eigenlijk op zoek naar een excuus en probeert zelfs anderen zodanig te provoceren dat zij als eerste de aanval inzetten.

Als de enige manier om in de hemel te komen is door te sterven tijdens de strijd voor de islam, heeft u oorlog nodig . En als het uw heilige plicht is om bij alle regeringen shari'a wetgeving in te voeren, moet u deze regeringen veroveren. Maar u wil niet als de agressor overkomen. Het gaat om de schijn. In de hele koran probeert Mohammed zijn agressie te te rechtvaardigen door te stellen dat hij de islam verdedigt.

De Koran herhaalt zeventig maal dat aanhangers van de islam Mohammed moeten gebruiken als rolmodel en aan hem een voorbeeld nemen. Zo proberen moslims overal in de wereld misstanden te vinden of te veroorzaken, zodat ze een heilige oorlog kunnen starten. Zo kunnen ze voor Allah’s doel strijden en sterven en zo er aan bijdragen dat de hele wereld onder Allah’s wetten vallen.

En vanwege de opkomst van multiculturalisme (respect voor andere culturen) in het Westen, zorgt het gebruik van voorwendsels ervoor dat de mensen in het Westen die niet vertrouwd zijn met de Islam overtuigd worden. Veel mensen denken dat al Qaeda boos is op het Westen vanwege het feit dat er troepen zijn gelegerd in Saoedi-Arabië. Dat is slechts een voorwendsel. Zij willen alle niet-moslims weg uit het Midden-Oosten. Dan zullen ze de vijandelijkheden staken. Het is een belachelijke en onmogelijke eis, zodat ze dus in hun permanente oorlog tegen het Westen gerechtvaardigd zijn.

En het is verbazingwekkend dat de vele westerlingen hiermee voor de gek gehouden worden omdat het indruist in tegen een fundamenteel westerse principe: gelijke kansen en rechten. Wat Osama bin Laden zegt is dat ongelovigen zo onwaardig zijn dat alleen al hun aanwezigheid hun heilige plaatsen bezoedelt. WOW. Wat zegt dat over de vieze ongelovigen?

Waarom raken niet meer westerlingen verontwaardigd over dit soort racisme of vooroordelen of ongelovigenfobie (of hoe u het maar wil noemen).

Het beginsel van voorwendsels is uit te dagen en vervolgens met de tegenreactie aanleiding te hebben om de situatie te laten escaleren in vijandelijkheden. Het is dezelfde methode die veel Marokkaanse jongeren op straat gebruiken.

25. het expliciete gebruik om met twee maten te meten.

Islam heeft een norm voor moslims en een andere norm voor niet-moslims, die altijd het in voordeel van moslims uitvallen en prikkelt om te bekeren. De islam bijvoorbeeld moet altijd verspreid worden door de moslim, waar ze ook zijn.

Maar wanneer andere godsdiensten hun eigen instructieset verspreiden, moeten moslims dit zien als een daad van agressie tegen de islam : een daad van agressie waartegen verdedigd moet worden"." Vergeet niet dat Islam altijd “verdedigd” moet worden.

Een ander voorbeeld van hoe de dubbele moraal instructie de instructieset bevoordeelt: wanneer Islam op enigerlei wijze wordt zwartgemaakt, moeten moslims het met geweld verdedigen. Zelfs in een stripboek. Maar moslims mogen en moeten joden en christenen zwartmaken in islamitische kranten- en televisie , en zij moeten alle ongelovigen of vijanden zwartmaken zoals ze het met de Verenigde Staten doen.

Hier ziet u een ander voorbeeld: de islamitische fundamentalisten van Saoedi-Arabië schenken geld om overal in de vrije wereld moskeeën op te bouwen. Maar volgens shari'a recht (de islamitische wet), dat de officiële wetgeving in Saoedi-Arabië is, mogen er geen niet-islamitische religieuze gebouwen in het land zijn. Moslims op hun beurt in de hele wereld protesteren echter luidkeels en gewelddadig als men in Europa of Amerika de bouw van meer moskeeën niet toestaat.

Zij zien er geen ironie in. Ze vinden zo’n overduidelijke dubbele moraal niet vreemd. Zij zijn immers volgelingen van Allah en alle anderen dwalen. Rechtvaardigheid en gelijkheid voor zulke onwaardige ongelovigen lijkt zeer misplaatst. Een dubbele moraal is vanuit hun perspectief volkomen redelijk.
Het beginsel van dubbele moraal maakt deel uit van de instructieset en het was een groot voordeel in de verspreiding van de islam (en de onderdrukking van concurrerende instructiesets).

26. het is verboden om een moslim te doden.

(met uitzondering van een rechtvaardige zaak). Het is niet verboden om een ongelovige te doden. Hierdoor vormt zich een band tussen moslims, angst bij niet-moslims en het motiveert om moslim te worden. Dit is ook een ander voorbeeld van een expliciete islamitische dubbele moraal.

We kunnen de virtuositeit van de islamitische instructieset bewonderen op een abstracte intellectuele wijze, maar het is verschrikkelijk reëel. Miljoenen mensen proberen deze instructies letterlijk op te volgen. En hun geloof in de instructieset wordt krachtig ondersteund door de neveneffecten van shari'a recht. Door de regering de wetten van de islam te laten toe te passen, heeft de instructieset twee invloedrijke beginselen : sociale controle en autoriteit.

Iedereen bedrijft de godsdienst in een islamitische staat (of ze worden afgeranseld, belast of vermoord) en niemand mag het bekritiseren, niet als vriend-op-vriend, noch via de media. De psychologische effecten hiervan zijn enorm. Drie generaties later is het vrijwel onmogelijk voor een moslim om in zo’n land buiten de islam te leven. De autoriteiten en de sociale controle zouden overweldigend zijn.

Als u een instructieset wil verzinnen om de wereld over te nemen, zou ik geen betere weten dan die van de islam.

Dat ik het geniale van die instructieset bewonder wil natuurlijk niet zeggen dat ik het steun. Als een niet-moslim ben ik er faliekant op tegen. Vergeet niet dat het welslagen van een instructie niets te maken heeft met mensen tevreden of gezond maken. Het gaat er alleen maar om de instructieset te verspreiden.

Dat geldt ook voor genen . Een succesvol gen heeft de eigenschap de meeste kopieën van zichzelf in toekomstige generaties door te geven. De genen die samen een dodelijk virus vormen kunnen miljoenen mensen doden en onnoemelijk leed veroorzaken, maar vanuit het oogpunt van de genetica is het virus genetisch succesvol.

Genen maken zich niet druk over mensen. Ze proberen niet ons tevreden te stellen. Ze zijn koud en staan onverschillig tegenover onze situatie.

Hetzelfde geldt voor instructies. Een instructieset gebruikt en dumpt een mensenleven om zichzelf door te geven, het staat onverschillig tegenover het lijden, de ellende of dood die het veroorzaakt.

Een instructieset dat eindeloos in iemands hoofd is gestampt en versterkt door de machtige autoriteit en de sociale druk van zijn hele maatschappij kan hem er toe brengen zichzelf op te blazen en willekeurige mensen te doden om zijn fantasie van de wereldvrede en de triomf van Allah uiteindelijk te bereiken (en een harem van 72 donkerogige wulpse schoonheden die hem of haar elke wens vervullen).

De islamitische instructieset is enorm. Het is een macht met enorme implicaties en wij negeren het op eigen risico. Het heeft al anderhalf miljard mensen verteerd en het is de jongste van de grote godsdiensten. En het groeit.

En toch ik denk niet dat de situatie uitzichtloos is. Veel moslims nu leven in islamitische landen en zouden vluchten voor de instructieset als het veilig was.

En zelfs degenen die het fijn vinden om moslim te zijn kunnen bevrijd worden van de grip die de instructieset op hun gedachten heeft. Net zoals je plotseling uit hypnose kunt ontwaken, denk ik dat kennis van ‘deprogrammeren’ kan helpen om het hypnotische effect van de religieuze overtuigingen te ondermijnen.

Het eerste waar wij in het multiculturele en tolerante Westen mee rekening moeten houden is de formidabele instructieset dat ons dreigt over te nemen. De instructieset maakt gebruik van onze tolerantie en onze vrijheid om het uiteindelijk te elimineren.

Dit is een ideologische oorlog, dus de ideeën in de hoofden van uw collega-westerlingen maken het verschil. En u kunt helpen het tij te keren. Vind manieren om deze ideeën bij uw collega westerlingen te introduceren. hier volgen enkele ideeën om u op weg te helpen.

En wij kunnen moslims die gevangen zijn in islamitische landen uit hun trance te breken. Veel moslims hebben zich onderwerpen aan de Islam, omdat ze vonden dat ze geen andere keus hadden (of hun ouders of grootouders merkten dat ze geen keuze hadden). Ze worden gebruikt door de instructieset. Individuele moslims kunnen zich bevrijden uit de ketens van de Islam, en velen hebben dat gedaan, dankzij de websites zoals FaithFreedom.org en boeken als Verlaat Islam

Ik stel voor dat we moslims niet al te streng beoordelen.Velen van hen zijn in zekere zin op hun manier aan het protesteren tegen enkele van de instructies, maar uit gewoonte, schuld, of omdat hun islamitische regering de regels met geweld afdwingt, blijven zij de rest van hun godsdienst volgen.

"Moslims zijn de eerste slachtoffers van de Islam" schreef E. Renan. "Vaak heb ik bij mijn reizen in het oosten vastgesteld dat het fanatisme afkomstig is van een klein aantal gevaarlijke mannen die anderen in de dagelijks praktijk van religie houden door terreur. Een moslim van zijn religie bevrijden is de beste dienst die u hem bewijzen kunt.

Gelukkig hebben moslims zich wereldwijd verzet tegen deze rigide en beperkende instructieset, en dat is de enige reden dat islam nog niet de hele wereld overgenomen heeft.
Goede mensen, sommigen al generaties lang gedwongen moslim, hebben zijn verspreiding vertraagd door de slechtste delen van de koran te negeren, waarschijnlijk met schuldgevoel.

Het zou mooi zijn als we ons niet met zo’n monsterlijk instructieset bezig hoefden te houden. Het zou mooi zijn als we allemaal met elkaar overweg konden. Maar soms moeten we de feiten in de ogen kijken en ermee aangaan, ongeacht
wat we liever hadden gedaan.

Als u een niet-moslim bent en u wilt de verspreiding beteugelen van de islamitische instructieset en het terrorisme die het produceert, is het beste wat dat u kunt doen om meer over de Islam te leren en aan uw collega westerlingen te informeren.

U zult zijn geschokt hoe weinig de meeste mensen over de Islam weten. En zij zullen geschokt zijn om erachter te komen. En als voldoende westerlingen meer weten, zullen islamitische tactieken als voorwendsel en bedrog ontmaskerd worden, en ons niet meer machteloos maken.

Wanneer wij meer weten over de grondlegger (die alle moslims als voorbeeld moeten nemen) en de doelstellingen van de instructieset, kunnen onze collectieve acties hun plannen effectief dwarsbomen. Ons collectieve begrip van de reële situatie zal meer rationele wijzigingen bewerkstelligen voor onze wetten en beleidsregels (zoals ons huidige immigratiebeleid).

De sleutel is wat er gebeurt in één-op-één gesprekken in het Westen. Als u mensen hoort zeggen als “Er is vrijheid van godsdienst voor iedereen in Nederland” of "Je bent een racist en fascist” of "Het christendom heeft ook voor veel slechts gezorgd", moet u uw mond open doen en op kalme beheerste manier uw kennis delen. Vertel hun wat ze niet weten.
Help hen hun situatie te begrijpen. Doe dit overal waar u bent, en begin NU. De situatie is urgent.

Veel van de instructies waarmee Islam zich verspreidt zitten al in UW hoofd en in de hoofden van uw collega westerlingen. Dat is de eerste plaats om de virale verspreiding van deze slimme instructieset te bestrijden.

De instructies in uw hoofd (zoals een blind vertrouwen in multiculturalisme en de humane benadering van allochtonen) zullen geen moslim van u maken, maar ze helpen de verspreiding van de Islam door uw normen en waarden onderuit te halen en u aan te moedigen informatie te verspreiden waardoor het westen makkelijker verslagen kan worden. U kunt een belangrijke rol spelen in het terugdringen van de verspreiding van de islamitische instructieset door er over te spreken binnen uw eigen invloedssfeer.

Hoe? Stop de verspreiding wanneer u een instructie hoort. Wanneer ze zeggen dat “islam vrede is” bedoelen ze dus dat het hun taak is om Allah’s wetten (shari'a) wereldwijd in te voeren, en dan zal er vrede zijn. Dat is niet bepaald onze opvatting van vrede.

Maar om dit deprogrammeren uit te voeren moet u goed
geïnformeerd zijn. Dat vereist studie.

Ik weet dat u het druk heeft, en dat u zich hier niet fulltime mee kunt bezig houden, maar ik weet ook hoe ernstig dit is, en dat het een opoffering van uw kant vergt.

Ik heb een verkort lesprogramma opgesteld dat mijns inziens
de belangrijkste feiten leert met minimale investering van tijd.

Boeken om te lezen:

Islam en terrorisme
Zwaard van de profeet
Hans Jansen - Islam voor varkens, apen, ezels en andere beesten

Lezing voor je Ipod (eerst het programma Vuze installeren, dat is nodig om het te downloaden)

Politiek incorrecte gids voor de Islam

Als u dit programma zesmaal beluisterd heeft, hebt u een idee van het hele bereik van de belangrijkste onderdelen van de islamitische instructieset. Als u maar één van bovenstaande items wilt bestuderen, neem dan deze.

Dvd's bekijken:

Islam: Wat het Westen moet te weten
Obsessie: Radicale Islam oorlog tegen het Westen

U kunt de verspreiding van islam alleen tegengaan door kennis van zaken te hebben !

1 opmerking: